top of page

MELANI BEAUTY OF THE MONTH

Oppdatert: 27. apr. 2022

Månedens MBM har vi gledet oss til å ta en prat med. Denne influenceren er både talentfull og inspirerende. Vi kan med glede presentere Nana Asamoah som månedens MBM.


Du er en influencer og personlighet vi har fulgt med på lenge og vi digger det du skaper.

- Åå så utrolig hyggelig å høre det fra dere, det betyr veldig mye!


Kan du fortelle litt om hvem du er til de som kanskje ikke kjenner deg så godt?


- Ja så klart kan jeg det!

Kort fortalt så heter jeg Nana, 26 år, oppvokst på Sandnes og har røtter fra Ghana. De siste årene har jeg bodd i Oslo, hvor jeg trives veldig godt. Jeg jobber mye med content creation på Instagram og YouTube som jeg syns er veldig gøy og spennende.

"Jeg er (som de fleste vet) langt over middels interessert i makeup, skincare og fashion"

Hvordan har det vært å bygge Instagram og YouTube kanalen din, kan du fortelle litt om reisen?


- Reisen startet egentlig ganske naturlig for meg. Jeg er som nevnt veldig glad i å lage content. Fra ung alder har jeg alltid drevet med det uten å være bevisst over det. Det hele startet vel på Facebook der jeg la ut bilder, videoer og opprettet album med mange kreative navn. Da Instagram kom opp og frem, tenkte jeg bare endelig er det en plattform som har fokus på nettopp dette. Jeg fortsatte å legge ut bilder på Instagram og det var flere og flere som likte det jeg gjorde – og sånn gikk det egentlig bare. Med årene har jeg utviklet meg innen feltet, puttet mer energi i det og jobbet med kvaliteten. Jeg er mye mer nøye med både detaljer og showcaset. Men det var litt vanskelig å få frem personligheten min på Instagram og det var slik jeg fikk interessen for YouTube. Der fikk jeg muligheten til å være meg selv.

"Hovedsakelig liker jeg å skape minner som jeg kan se tilbake på, litt som en fin dagbok om reisen av livet mitt"

Alt i alt har reisen vært veldig spennende og lærerik så langt. Jeg har lært mye siden jeg begynte, men samtidig føler jeg at dette bare er starten!


Hvor startet interessen for makeup og fashion?

"Jeg pleide faktisk alltid å ta sminke fra mamma, jeg bare elsket å ta på meg sminke og godfølelsen det ga meg"

- Det var en tid tanten min sa at jeg burde gå veien innen makeup. Hun så at jeg hadde passion for det før jeg oppdaget det selv. Med tiden ble jeg mer interessert i sminke, samtidig sleit jeg med å finne sminke som passet min shade og undertone. Jeg ble mer og mer interessert i å finne ut hvorfor det var sånn og hvorfor utvalget ikke var der for alle.


Fra ung alder har jeg alltid likt å se på YouTube istedenfor serier og filmer.

Jeg syns alltid det var interessant å se at det ikke var så mange kjente innen makeup og fashion som så ut som meg. Det var slik jeg oppdaget Patricia Bright og Jenni Jenkins, som på den tiden het Beauty by jj, som jeg lærte mye fra. Jeg syns bransjen kan bli flinkere på inkludering og ta med person er fra ulike land, så det blir en bredere representasjon av mennesker generelt.

"Fordi det har vært mangel på det, har det blitt veldig viktig for meg å ikke være så avhengig av andre og heller skape min egen plattform"


Hvordan vil du beskrive stilen din med tre ord?


- Classy, edgy og sexy.


Hvor får du inspirasjonen din fra?


- Jeg får og tar inspirasjon fra overalt egentlig. Det kan være alt fra magasiner, sosiale medier og folk jeg møter.


Hvis du kunne valgt stilen til tre kjendiser hvem ville du valgt?


- Jeg har mange favoritt kjendiser å velge mellom, men topp 3 akkurat nå må være: Teyana Taylor, Aaliyah Jay og Rihanna.


Hva er viktig når du sminker deg?


- Prepping av hud før jeg påfører sminke er must og at sminken jeg bruker har riktig undertone og passer huden min.

Hvordan liker du å sminke deg når du skal ut?


- Det her varierer veldig og avhenger av hvor jeg skal og hvilken sesong vi er i. Men for øyeblikket liker jeg det veldig enkelt, hvor jeg har mye fokus på baseproduktene slik at det blir en fin finish.


Hva er drømmen din og hvilke råd har du til andre som ønsker å bli en influencer?


- Drømmen er å kunne leve av det jeg elsker å gjøre. Først og fremst kjør på. Ikke bry deg om hva andre tenker. Planlegg content i forveien. Ikke minst, vær consistent og ha det gøy på reisen med det du gjør.


Til slutt, 3 raske med Nana:


Beyonce eller Rihanna?

- Den blir for vanskelig så jeg må si Beyanna!


Megan The Stallion eller Nicki Minaj?

- Denne er også vanskelig, men sier Megan The Stallion i denne runden, da jeg hører mest på henne for øyeblikket.


Sassy eller Classy?

- Helt klart classy!
@nanaasmoahh


@melanibeauty


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page