MELANI BEAUTY OF THE MONTH

Oppdatert: for 4 døgn siden

Denne månedens MBM heter Thammy Dias. De siste årene har Thammy bodd på forskjellig steder i verden og hun har stor lidenskap for reise, mote, mat og skjønnhet.


For de som ikke kjenner deg, kan du fortelle litt om deg selv?

- Hvor skal jeg starte... Jeg er opprinnelig fra Brasil, men har vokst opp i Larvik. De som kjenner meg vet at jeg elsker fashion, reise og at jeg er veldig familiekjær. Jeg jobber mye med self love and my self journey.


Du har blant annet bodd i London, La og New York, hva er ditt favorittsted og hvorfor?

- Jeg elsker LA, men ST. Tropez er absolutt mitt favorittsted, har det alltid helt magisk når jeg er der.

Jeg vil ikke bli 80 år å angre på ting jeg ikke gjorde. I love to enjoy life!

Hva er din mest minneverdig opplevelse?

- Wow, jeg har så sykt mange! Men mest minneverdig er vel den dagen jeg flyttet til Norge etter 3 år i USA og hilste på niesen min for første gang. Den opplevelsen av å holde henne og den kjærligheten... Makes me in tears actually thinking about it. Familien min betyr alt for meg <3


Når det gjelder sminke hva er dine must have's i veska?

- Definitely black|Up poudre (two way cake) and my favorite lipstick (Rouge Tarou Matte, 03 Latte).Hva er en typisk Thammy signature look?

- Min sigatur look er, long hair, makeup må være earth tone, outfit må være show some skin.

Og enten catcher du meg i Jordans eller heels, det spørs litt på viben.